OFFICIEEL: Lokeren-Temse haalt 22-jarige landgenoot weg uit Eredivisie

OFFICIEEL: Lokeren-Temse haalt 22-jarige landgenoot weg uit Eredivisie

06-10-2020 08:45 Laatste update: 08:50

Net als voor onze profclubs was het ook voor SC Lokeren-Temse, dat komend seizoen in de Tweede Afdeling (vierde niveau) speelt, een drukke Transfer Deadline Day. Zo haalden de Waaslanders met Nando Nöstlinger een landgenoot weg bij RKC Waalwijk.

De 22-jarige middenvelder, die een verleden heeft bij RSC Anderlecht en Royal Antwerp FC, had bij de Nederlandse  eersteklasser geen uitzicht op speelkansen. Lokeren-Temse maakte hier gretig gebruik van, zij huren Nöstlinger tot het einde van het seizoen. Eerder die dag maakte de club al bekend dat Karel Fraeye vanaf heden de nieuwe hoofdtrainer is.

Nöstlinger is tevreden met zijn overgang naar Lokeren-Temse, waar hij vooral speelminuten wil vergaren. "Mijn grootouders wonen in Lokeren en dus ken ik de club vrij goed. Men noemt mij een box-to-box speler. Ik denk dat mijn loopvermogen, mijn balrecuperatie en mijn opbouwende capaciteiten deze club kunnen helpen."

"Natuurlijk heb ik ook nog werkpunten, maar ik ben ontzettend gemotiveerd om daar iets aan te doen. Ik kijk vooral ook uit om de Lokerse fans te ontmoeten. Ik weet dat ze positief fanatiek zijn. Leuk, want  dat past uitstekend bij mijn profiel. Ik wil een plaats in hun harten veroveren", besluit de kersverse aanwinst van Lokeren-Temse.