OFFICIEEL: Charleroi doet zaken met Grenoble, Henen trekt naar Frankrijk

OFFICIEEL: Charleroi doet zaken met Grenoble, Henen trekt naar Frankrijk

Gepubliceerd: maandag 5 oktober 2020 om 21:29ma 05-10-2020 om 21:29

Voor David Henen zit het verhaal bij Charleroi erop. De flankaanvaller trekt naar Frankrijk, waar hij de komende drie seizoenen zal uitkomen voor Grenoble.

De Franse club kondigde trots de komst van Henen aan via de officiële kanalen. Henen zette zijn handtekening onder een driejarig contract bij Grenoble, dat momenteel op een tweede plek staat in de Franse Ligue 2 met twaalf punten na zes speeldagen.

De 24-jarige Henen komt dit seizoen niet vaak meer voor in de plannen van coach Karim Belhocine. De flankspeler speelde nog maar twee keer voor Charleroi. Afgelopen weekend kwam Henen nog kort in actie in de Waalse derby tegen Standard. Hij mocht vijf minuten voor tijd invallen. In augustus sprokkelde Henen ook vier minuten in de wedstrijd tegen KV Oostende.

Henen kwam in augustus 2018 transfervrij over van de U23 van Everton, maar wist nooit echt door te breken bij de Carolo's. Nu hoopt hij zijn carrière te kunnen relanceren bij Grenoble.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws