'Transfer Dembélé ketst definitief af, maar hoop voor Memphis nog niet verloren'

'Transfer Dembélé ketst definitief af, maar hoop voor Memphis nog niet verloren'

05-10-2020 21:22

De transfer van Ousmane Dembélé naar Manchester United gaat definitief niet door. De speler zag een overstap niet zitten en ook de clubs zijn er niet uitgekomen.

Dat melden The Athletic en transferexpert Fabrizio Romano. Barcelona wilde Dembélé alleen verkopen, daar waar Man United hoopte op een huurtransfer. De clubs hebben de afgelopen dagen onderhandeld over de constructie, maar zijn er dus niet uitgekomen. Barcelona veranderde op het laatste moment van gedachten en stond toch open voor een huurtransfer, echter alleen als Dembélé zijn contract met één jaar zou verlengen. Dat zag hij niet zitten. Dembélé lijkt het seizoen af te gaan maken bij Barcelona.

Memphis Depay
De afgeketste transfer van Dembélé heeft mogelijk grote gevolgen voor Memphis Depay, die in de wachtkamer zit. De hoop is echter nog niet verloren, zo lijkt het. Barcelona is bezig met het verkopen van Rafinha (Paris Saint-Germain wordt genoemd) en met die miljoenen zou Memphis weg kunnen worden gekocht bij Olympique Lyon. Maar zover is het nog niet.

De clubs hebben nog tot maandagavond 23.59 uur om een oplossing te vinden.