OFFICIEEL: 'Beerschot laat twee talenten rijpen bij FC Eindhoven'

OFFICIEEL: 'Beerschot laat twee talenten rijpen bij FC Eindhoven'

05-10-2020 20:35 Laatste update: 20:40

Beerschot laat twee jeugdige talenten zich verder ontwikkelen bij FC Eindhoven. Het gaat over Jorn Vancamp (21) en Brian De Keersmaecker (20). De twee youngsters worden tot het einde van het seizoen uitgeleend aan FC Eindhoven.

Aanvaller Jorn Vancamp, die overkwam van Anderlecht, toonde de vorige twee seizoenen meermaals z’n klasse en talent. De Antwerpenaar speelde 38 wedstrijden voor Beerschot maar werd enkele keren afgeremd door blessures. Vancamp is intussen weer helemaal fit maar kwam nog niet aan spelen toe dit seizoen. “Ik voel me sterk maar om weer op niveau te geraken moet ik wedstrijden met inzet spelen. FC Eindhoven is de ideale oplossing. Het is een mooie subtopper in de Nederlandse tweede klasse en dichtbij Antwerpen. Ik wil inderdaad sterker terugkomen.”

Net als Jorn Vancamp hoop ook ons jeugdprodukt Brian De Keersmaecker zich te kunnen doorzetten bij FC Eindhoven. “In mijn eerste profjaar bij Beerschot heb ik veel geleerd, nu moet ik wedstrijden spelen en ervaring opdoen. Hopelijk lukt dat bij FC Eindhoven. Ook voor mij is dit de juiste stap op dit moment.”