De Boer: 'Memphis is er, op dit moment is hij lekker op zijn kamer'

De Boer: 'Memphis is er, op dit moment is hij lekker op zijn kamer'

Gepubliceerd: maandag 5 oktober 2020 om 20:25ma 05-10-2020 om 20:25

Frank de Boer heeft op de persconferentie van het Nederlands elftal kort gereageerd op de situatie van Memphis Depay. De Olympique Lyon-aanvaller staat in de belangstelling van FC Barcelona, dat hem nog voor de transferdeadline wil presenteren.

Memphis heeft zich 'gewoon' bij het Nederlands elftal gemeld voor de wedstrijden tegen Mexico, Bosnië en Herzegovina en Italië. De Boer durft dan ook niets te zeggen over de huidige situatie van de spits. "Memphis is er. Ik weet het niet, op dit moment is hij lekker op zijn kamer", geeft de bondscoach aan op de persconferentie. 

Mocht het niet tot een deal komen tussen Barcelona en Lyon verwacht De Boer geen problemen. "Hij is daar aanvoerder. Ik verwacht dat als Memphis bij Lyon blijft hij gewoon elke week speelt."

De bondscoach gaat ook kort in op de situatie van Donny van de Beek bij Manchester United. De Nederlander begon de eerste drie wedstrijden in de Premier League op de bank. "Donny moet zijn plek nog vinden, dat is een kwestie van tijd. En ze spelen heel veel wedstrijden de komende tijd, daar maak ik me niet druk om", sluit De Boer af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws