KAA Gent houdt het been stijf: 'Yaremchuk mag Buffalo's niet verlaten'

KAA Gent houdt het been stijf: 'Yaremchuk mag Buffalo's niet verlaten'

05-10-2020 18:08 Laatste update: 18:16
8

Roman Yaremchuk had op de laatste dag van de transferperiode nog gehoopt op een transfer, maar de aanvaller komt bedrogen uit. Volgens Het Laatste Nieuws heeft het bestuur van de Buffalo's laten waten dat Yaremchuk niet meer weg mag.

Sinds 2017 speelt Yaremchuk voor KAA Gent. De Oekraïner leek zich altijd als een vis in het water te voelen bij de Buffalo's, maar deze zomer kwam er ruis op de lijn. Toen Jess Thorup vervangen werd door Laslo Bölöni ging het van kwaad naar erger. De aanvaller uitte kritiek op de speelwijze van de Roemeen. Daarna liet Bölöni weten dat hij de uitspraken van de aanvaller maar niets vond.

 Yaremchuk sprak openlijk over een transfer, maar na een gesprek tussen trainer , bestuur en speler leek alles weer goed te komen. Dat bleek schijn. Yaremchuk wilde nog altijd nog weg. De aanvaller veranderde ook niet van mening toen Bölöni moest gaan. Ook met Wim De Decker aan het roer wil de aanvaller weg, maar daar denkt Gent anders over. Het bestuur houdt hem aan zijn contract. Yaremchuk ligt nog tot medio 2023 onder contract in de Ghelamco Arena.