OFFICIEEL: Antwerp vindt nieuwe spits, Mbenza verlaat Cercle Brugge

OFFICIEEL: Antwerp vindt nieuwe spits, Mbenza verlaat Cercle Brugge

Gepubliceerd: maandag 5 oktober 2020 om 20:20ma 05-10-2020 om 20:20

Laatste update: maandag 5 oktober 2020 om 20:23ma 05-10-2020 om 20:23

Antwerp heeft op de valreep nog een extra aanvaller in huis gehaald. Het trekt Guy Mbenza van Cercle Brugge aan. Hij tekent een contract voor drie seizoenen met nog een optie voor een jaar op de Bosuil.

Dat meldt men via de officiële kanalen. De aanvaller komt over van Cercle Brugge, waar hij nog een contract tot medio 2022 had. Mbenza maakte tegen Antwerp indruk door twee keer te scoren in de 2-1 winst tegen The Great Old. Daarna viel hij gekwetst uit, maar bij Antwerp was men overtuigd van zijn potentieel. Cercle-trainer Paul Clement zou echter niet helemaal overtuigd geweest zijn en sloot een vertrek dan ook niet uit.

Bij Antwerp moet Mbenza voor de nodige concurrentie zorgen voorin. Op Dieumerci Mbokani na heeft Ivan Leko namelijk amper opties om diep in de spits te zetten. Mbenza zal de 34-jarige Mbokani, die dit seizoen drie keer kon scoren in acht partijen, de nodige rust gunnen tijdens de drukke Europese weken die er nog aankomen.

Naast Mbenza is Antwerp er ook nog in geslaagd om Nana Ampomah terug naar België te halen. Hij wordt gehuurd van Fortuna Düsseldorf.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws