Update: 'Casteels mag geboorte van kindje bijwonen, Roef is zijn vervanger'

Update: 'Casteels mag geboorte van kindje bijwonen, Roef is zijn vervanger'

05-10-2020 15:17 Laatste update: 18:52
22

Hendrik Van Crombrugge viel geblesseerd uit tijdens Club Brugge - RSC Anderlecht. Het is nog niet duidelijk of de doelman van paars-wit lang aan de kant zal staan, maar Roberto Martinez neemt geen risico. Davy Roef (KAA Gent) heeft zich volgens Het Laatste Nieuws moeten melden in Tubeke.

In de eerste helft van de topper liep het mis voor Van Crombrugge. Door een botsing vlak voor de pauze kon hij na de rust niet meer spelen. Terwijl Timon Wellenreuther onder de lat ging staan. Moest Van Crombrugge verder op krukken en een verband.

Maandag stonden er al onderzoeken voor Van Crombrugge op het programma. De eerste resultaten waren hoopgevend. Er werden geen breuken waargenomen. Toch lijkt rust op zijn plaats voor de doelman van Anderlecht, die geselecteerd was voor de komende drie matchen van de Rode Duivels.

Van Crombrugge lijkt van Martinez nu de nodige rust te krijgen, want de bondscoach riep opnieuw Roef op. De doelman van KAA Gent moest ook tijdens de vorige interlandperiode opdraven op de trainingen van de Rode Duivels.

Update: Davy Roef werd niet opgeroepen om een eventuele bij Hendrik Van Crombrugge op te vangen. De doelman van KAA Gent werd bij de selectie gehaald omdat Koen Casteels de toestemming kreeg om de geboorte van zijn kindje bij te wonen. Dat meldt Sudinfo.