Het domino-effect van Doku: ‘Amuzu ziet deal in het water vallen’

Het domino-effect van Doku: ‘Amuzu ziet deal in het water vallen’

Gepubliceerd: maandag 5 oktober 2020 om 10:00ma 05-10-2020 om 10:00

Het belooft nog een drukke transferdag te worden voor Anderlecht. De Brusselaars speuren naar een opvolger voor Jeremy Doku terwijl een heleboel andere spelers op vertrekken staan. Toch wordt het geen opendeurdag op Neerpede, zo moeten spelers als Francis Amuzu hoogstwaarschijnlijk blijven.

Amuzu werd nochtans lange tijd in verband gebracht met de Duitse clubs Mainz en Köln, ook de Griekse topclub Olympiakos toonde interesse. Volgens Het Nieuwsblad vissen al die clubs achter het net. Nu dat Doku zo goed als zeker naar Rennes verkast is het bestuur niet happig om nog meer aanvallende spelers te laten vertrekken. Een streep door de rekening van Amuzu, die bij Anderlecht dit seizoen amper aan spelen toekomt.

Amuzu is echter niet de enigste speler die zal moeten blijven. Zo meldt hetzelfde medium dat ook Mohammed Dauda niet meer weg mag, de Ghanees had nochtans zijn zinnen op een transfer naar Mallorca gezet. Ook Dimata blijft hoogstwaarschijnlijk. De spits leek enkele dagen geleden nog op weg naar het Franse Dijon maar faalde voor zijn medische testen. Een nieuwe transfer lijkt er niet meer in te zitten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zal Amuzu nog doorbreken bij Anderlecht?

Ja
58%
Nee
42%
(241 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws