UPDATE: ‘Verdediger STVV flirtte met Saint-Etienne, maar bleef bij de club’

UPDATE: ‘Verdediger STVV flirtte met Saint-Etienne, maar bleef bij de club’

05-10-2020 09:15 Laatste update: 06-10-2020 16:45
1

STVV heeft zijn start compleet gemist, want sinds de openingsspeeldag konden de Kanaries niet meer winnen. De Limburgers zijn weggezakt naar een zestiende plaats in de rangschikking. Als klap op de vuurpijl kan STVV met Samy Mmaee nog een sterkhouder verliezen.

Foot Mercato schrijft namelijk dat AS Saint-Etienne concrete interesse toont in Mmaee. Zelf zien de Fransen Wesley Fofana met quasi zekerheid naar Granada FC verkassen, waardoor versterking vereist is. In dat opzicht richt Saint-Etienne nu het vizier op de verdediger van STVV, die deze week voor het eerst werd opgeroepen voor de nationale ploeg van Marokko.

Of STVV bereid is om mee te werken aan een vertrek, is niet duidelijk. Het jeugdproduct van Standard is wekelijks één van de uitblinkers op Stayen, maar mogelijk kan een mooie transfersom de Limburgers van gedachten doen veranderen om toch aan een vertrek mee te werken.

Update: Verdediger Samy Mmaee was bijna nog vertrokken naar het Franse Saint-Etienne, dat meldt Het Nieuwsblad. ‘STVV zag verdediger Samy Mmaee flirten met Saint-Etienne, maar bleef. Net als Nazhon’, klinkt het.