UPDATE: 'Anderlecht denkt aan oude bekende om Doku te vervangen'

UPDATE: 'Anderlecht denkt aan oude bekende om Doku te vervangen'

05-10-2020 07:45 Laatste update: 09:15
15

RSC Anderlecht ziet Jérémy Doku (18) zo goed als zeker naar Stade Rennes verkassen, het is enkel wachten op de officiële aankondiging van de Franse eersteklasser. Aanvankelijk leek Anderlecht geen vervanger meer te halen, maar mogelijk valt er toch nog iets uit de bus.

Het Laatste Nieuws bevestigt dat Anderlecht nog een vervanger voor Doku zoekt, maar dat de tijd wel dringt. La Derniére Heure weet dan weer dat Paul Mukairu zondagavond gespot werd op de luchthaven van Keulen, wellicht om een transfer in België of één van de naburige landen af te ronden. Uiteraard is het niet zeker dat Brussel zijn bestemming wordt, maar Anderlecht wordt wél al een hele tijd gelinkt aan de komst van Mukairu. 

De 20-jarige aanvaller van Antalyaspor kan zowel diep in de spits als op de flank uit de voeten. Afwachten of Anderlecht de nieuwe bestemming van Mukairu wordt. Wie zeker wel naar Anderlecht trekt, is Josh Cullen. De middenvelder van West Ham moet voor wisselmogelijkheden zorgen in de centrale as. Hij komt op huurbasis de rangen versterken.

UPDATE: Het Laatste Nieuws bevestigt dat Mukairu de vervanger van Doku moet worden. Indien die deal afketst, is er geen alternatief meer voor Anderlecht. Het worden nog spannende uren in het Lotto Park.