'Antwerp heeft Mbenza beet, Cercle-spits gespot aan de Bosuil'

'Antwerp heeft Mbenza beet, Cercle-spits gespot aan de Bosuil'

05-10-2020 07:15 Laatste update: 17:08
24

Royal Antwerp FC wil op de slotdag van de transferperiode nog een drietal nieuwkomers vastleggen. Jérémy Gelin speelde niet mee bij Stade Rennes, net als Nana Ampomah bij Fortuna Düsseldorf. Daarnaast wil Antwerp ook Guy Mbenza weghalen bij Cercle Brugge.

Het Nieuwsblad schrijft dat de interesse van Antwerp in Mbenza pas recent kwam. De aanvaller van Cercle Brugge kwam reeds langs op de bosuil om tests af te leggen en de wedstrijd tegen KV Mechelen bij te wonen. Mbenza speelt pas sinds januari voor groen-zwart, maar nu is een overgang naar Antwerp in de maak.

Opvallend: net tegen Antwerp scoorde Mbenza tweemaal, waarna hij uitviel met een blessure. Intussen is de 20-jarige spits hersteld en klaar om de overstap naar het Bosuilstadion te maken. Bij Cercle Brugge ligt hij nog tot 2022 onder contract, maar dat blijkt voor Antwerp geen struikelblok te zijn.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat ook Gelin aangekomen is op de Bosuil. Als zijn medische testen goed zijn, wordt de Franse verdediger samen met Nana Ampomah de komende uren voorgesteld.

Update: Volgens Het Nieuwsblad is de transfer van Guy Mbenza naar Antwerp lang geen uitgemaakte zaak. 'Er duiken nog wat problemen en sowieso wil Cercle serieus wat boter bij de vis. Het is te hopen - voor Mbenza dan - dat zijn transfer niet in het water valt', klinkt het.

Update: Antwerp heeft dan toch beet. Guy Mbenza maakt de overstap van Cercle Brugge en tekent een contract tot 2024 op de Bosuil. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Update: Er bestaat nog maar weinig twijfel over dat Mbenza binnenkort wordt voorgesteld bij Antwerp. De aanvaller werd inmiddels al gespot aan het stadion van The Great Old.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie