Vormer wil langer bij Club Brugge blijven: Ruud heeft al een heel goed contract

Vormer wil langer bij Club Brugge blijven: "Ruud heeft al een heel goed contract"

05-10-2020 07:00
16

Ruud Vormer (32) liet tegen RSC Anderlecht zien dat hij nog altijd zeer bepalend is voor Club Brugge. De Nederlander heeft nog een contract lopen tot medio 2022, maar stiekem hoopt Vormer om nog een verlenging te forceren. Ook hij zag hoe Hans Vanaken en Simon Mignolet reeds bijtekenden.

"Ik heb gelezen dat er enkele collega's opslag hebben gekregen", zei Vormer in Het Nieuwsblad. "Hans en Simon hebben hun contract meer dan verdiend, want ze zijn superbelangrijk voor de club. Zelf ben ik nog niet op het bureau van Vincent (Mannaert, nvdr.) geroepen. Ik ben heel blij met mijn huidige overeenkomst, hoor", aldus de middenvelder van Club Brugge.

"Ruud heeft al een heel goed contract, dat weet hij ook", vertelde Philippe Clement dan weer. "Het loopt tot 2022. Als je op zijn leeftijd komt - en dat zeg ik met alle respect, want ik heb het ook meegemaakt - wordt het zaaks de situatie jaar na jaar te bekijken. Als hij op dit niveau blijft spelen, kan hij een hele tijd belangrijk zijn voor Club", besluit de coach van Club Brugge.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie