‘Antwerp wil verdediger weghalen bij Wolves’

‘Antwerp wil verdediger weghalen bij Wolves’

04-10-2020 23:15 Laatste update: 23:22
10

De transferzomer loopt nu echt op haar laatste benen. Bij enkele clubs lijkt er nog heel wat te gaan bewegen in de laatste koopjesuren. Zo heeft Antwerp zijn oog laten vallen op Oskar Buur van Wolverhampton.

Buur is een 22-jarige Deen die bij voorkeur op de rechtsachter positie speelt. Volgens Het Laatste Nieuws ziet Antwerp Buur als een waardige concurrent voor Aurelio Buta. Buur speelt sinds 2017 voor de Wolves en maakt sinds januari dit jaar ook deel uit van de A-kern. Bij de grote jongens mocht de Deen zes keer komen opdraven, waaronder één invalbeurt in de Premier League dit seizoen.

Buur is trouwens niet het enigste target in de Antwerpse bestuurskamers. Ook de namen van  Jeremy Gelin en Nicolas Isimat-Mirin circuleren. Die laatste lijkt echter een moeilijke opgave te worden, Isimat-Merin verdient meer dan 1 miljoen euro per jaar bij Besiktas. Gelin heeft dan weer een langlopend contract en bijhorende marktwaarde van om en bij de 4,8 miljoen euro. Buur lijkt dus de meest realistische oplossing te worden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie