Promovendus Deinze heeft leidersplaats in het vizier na nieuwe overwinning

04-10-2020 22:15

Het blijft ongemeen spannend in 1B. Deinze sloot speeldag 6 af met een overwinning tegen Lierse Kempenzonen, de promovendus sluit zo bovenaan het klassement aan.

Na iets meer dan een kwartier stond Deinze al op voorsprong tegen Lierse Kempenzonen. Het was Challouk die de thuisploeg op voorsprong bracht. Niet veel later hingen de bordjes alweer gelijk, Bitsindou zorgde voor een 1-1 tussenstand. Lang konden de bezoekers daar niet van genieten. Luttele minuten later bracht De Looze Deinze weer op voorsprong nadat zijn voorzet in doel belande.

In de tweede helft vielen geen goals meer en zo was de 2-1 ruststand ook de eindstand. Door de overwinning nestelt Deinze zich op plek drie in het klassement, de club telt drie puntjes achterstand op leider Seraing. Deinze heeft weliswaar een wedstrijd minder gespeeld.