Depoitre blinkt uit bij swingend KAA Gent: Dit was een referentiematch

Depoitre blinkt uit bij swingend KAA Gent: "Dit was een referentiematch"

04-10-2020 21:08
4

KAA Gent kon zondag nog eens overtuigen en haalde het met zware 5-1 cijfers van Beerschot. Eén van de uitblinkers was Laurent Depoitre, die twee keer kon scoren. Hij was ook duidelijk tevreden met zijn partij.

"Ik ga niet liegen, dit doet deugd", reageerde hij op de officiële kanalen van Gent. "Het is een mooie overwinning van het collectief. Als team toonden we het ware gezicht van KAA Gent: inzet, offensief voetbal en dit keer was de afwerking er ook. Ik ben blij dat we dit op de mat konden brengen voor onze supporters. Het doet enorm veel deugd", aldus Depoitre.

Depoitre sukkelde de voorbije weken met een voetblessure, maar speelde 'bevrijd' tegen Beerschot. "Ik ben bijna de ‘ouwe’. Vandaag zat ik goed in de wedstrijd en die twee doelpunten waren daar het bewijs van. Maar doelpunten maak je nooit alleen. Iedereen was op de afspraak", geeft Depoitre aan.

"De mayonaise tussen Roman Yaremchuk en mezelf plakt, we vinden elkaar goed, maar het is ook heel fijn spelen met vinnige spelers als Anderson Niangbo en Osman Bukari. Vandaag was een referentiematch van de ploeg. Nu is het zaak om het door te trekken naar de volgende wedstrijd", besloot de aanvaller van KAA Gent.