Gerrard waarschuwt Anderlecht over mogelijke aanwinst: Glen gaat nergens naartoe

Gerrard waarschuwt Anderlecht over mogelijke aanwinst: "Glen gaat nergens naartoe"

04-10-2020 10:06 Laatste update: 10:22
4

RSC Anderlecht blijft in de laatste momenten van de transfermarkt speuren naar potentiële versterkingen. Nu zou Glen Kamara op de radar verschenen zijn. Glasgow Rangers is er echter als de dood voor om haar middenvelder nog te laten gaan.

Volgens The Scottish Sun heeft Anderlecht een stevig oogje laten vallen op Kamara, die een vaste waarde is bij de Rangers van trainer Steven Gerrard. Sinds januari 2019 voetbalt hij op Ibrox, nadat hij eerder indruk maakte bij Dundee. Kamara heeft ook een verleden in de jeugdreeksen van Arsenal FC en is twintigvoudig Fins international.

Rangers is niet geneigd om haar sterkhouder te laten gaan. Daarom willen de Schotten het contract van Kamara verbeteren. De huidige positie van de koploper uit de Premiership is op zich nog behoorlijk rooskleurig, aangezien Kamara nog tot medio 2023 een verbintenis heeft. Er zal dus sowieso boter bij de vis moeten.

Toch wil Gerrard hem liefst van al behouden. "Glen gaat nergens naartoe", maakt de Liverpool-legende zich sterk. "We gaan hem een nieuw contract voorschotelen als de tijd rijp is. Daarvoor wachten we tot na deze transferperiode, dat was altijd ons plan. Glen weet dat ook." Ook Leeds United, Sheffield United, Brighton & Hove Albion en West Ham United zouden trouwens interesse tonen.