Barça hoopt op nieuwkomer tegen Sevilla: 'We gaan proberen het in orde te maken'

Barça hoopt op nieuwkomer tegen Sevilla: 'We gaan proberen het in orde te maken'

03-10-2020 14:44

Ronald Koeman hoopt dat Sergiño Dest op tijd ingeschreven kan worden voor het duel met Sevilla van zondag. De rechtsback werd vrijdag officieel gepresenteerd bij de Spaanse grootmacht.

Op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Sevilla gaat Koeman in op verschillende zaken, waaronder de beschikbaarheid van Dest. "Ik weet niet of we hem kunnen selecteren, we proberen het papierwerk in orde te maken", wordt Koeman geciteerd door El Mundo Deportivo. "Het is afwachten, maar hopelijk kan hij erbij zijn. Dest is een erg goede speler, is jong en kan strijden om een plaats aan de linker- of rechterkant. Verdedigend, maar vooral aanvallend."

Koeman hoopt voor de transferdeadline nog een nieuwe spits aan de selectie toe te voegen. Memphis Depay staat bovenaan het verlanglijstje van de Nederlandse coach, maar Koeman gaat niet in op namen. "Ik zou graag nog versterking zien op twee posities: centraal achterin en in de spits. Het zou ons helpen om daar extra alternatieven te hebben", sluit Koeman af.

Barcelona neemt het zondagavond om 21.00 uur op tegen Sevilla in het eigen Camp Nou.