OFFICIEEL: Anderlecht stelt de komst van Miazga (Chelsea) voor

OFFICIEEL: Anderlecht stelt de komst van Miazga (Chelsea) voor

03-10-2020 11:02 Laatste update: 11:10
27

RSC Anderlecht heeft Matt Miazga ingelijfd. De Amerikaanse verdediger wordt tot het einde van het seizoen geleend van Chelsea FC. Dat maakte Anderlecht bekend via de officiële kanalen.

De 25-jarige verdediger moet voor extra kwaliteit zorgen centraal achterin. Sinds het einde van Vincent Kompany als voetballer en de blessure van Elias Cobbaut zat Anderlecht in nood. Miazga, die eerder al uitgeleend werd aan onder andere Vitesse, is in dat opzicht een welgekomen versterking.

"Matt combineert duelkracht, snelheid en voetballend vermogen. Een moeilijk te vinden combinatie die wij zoeken in een centrale verdediger om ons voetbal te kunnen spelen. Matt speelde reeds in de Eredivisie, waar hij de Beker won met Vitesse, Ligue 1 en Championship. Op 25 jarige leeftijd beschikt hij dus ook reeds over de nodige ervaring", aldus Peter Verbeke.

Ciepłe powitanie. A warm welcome, Matti. 🇵🇱 🇺🇸 Central defender, age 25. On loan from @ChelseaFC. https://t.co/jlUe4dBgKx @MattMiazga3 @USMNT pic.twitter.com/FGVhyXnfUR

— RSC Anderlecht (@rscanderlecht) October 3, 2020