Geen sexy loting  voor KAA Gent, Vadis: Fans en club hadden op meer gehoopt

Geen sexy loting voor KAA Gent, Vadis: "Fans en club hadden op meer gehoopt"

03-10-2020 10:45
7

KAA Gent zat bij de Europa League-loting in pot 1, maar toch zijn de tegenstanders niet min. De Buffalo's zitten in een groep met Hoffenheim, Rode Ster Belgrado en Slovan Liberec. Vadis Odjidja is gematigd optimistisch met de gelote tegenstanders.

Zo is er geen echte topaffiche bij voor Gent, maar treft het wel lastige teams. "De fans en de club hadden wellicht op meer aantrekkelijke tegenstanders gehoopt. Maar ik vind dit uitdagende wedstrijden, met sterke tegenstanders. Natuurlijk moeten wij in de huidige situatie voorzichtig blijven, maar het doel moet zijn om door te gaan en te overwinteren", aldus Vadis in Het Laatste Nieuws.

Vadis kent vooral Hoffenheim, maar toch is de Gent-middenvelder ook  voor de andere twee teams op zijn hoede. "Vorig seizoen werden we groepswinnaar in een moeilijkere poule. Hoffenheim en Rode Ster zijn wel héél goed begonnen aan hun competitie, Rode Ster heeft zelfs 27 op 27. Af en toe zie ik een wedstrijd van hen, omdat er met El Fardou Ben Nabouhane een vroegere ploegmaat bij hen speelt."