Lukaku over Rode Duivels: “Grootste schrik is dat veel spelers zullen afhaken”

Lukaku over Rode Duivels: “Grootste schrik is dat veel spelers zullen afhaken”

03-10-2020 09:26
1

Romelu Lukaku kijkt uit naar het EK in 2021, maar hoe gaat het daarna verder. De aanvaller van Internazionale heeft al een paar keer laten vallen erover na te denken vroeg te stoppen bij de Rode Duivels. In een interview met The Times geeft Lukaku meer informatie.

“Mijn grootste schrik is dat er veel spelers straks zullen afhaken”, citeert Het Laatste Nieuws. “Dat is mijn punt. Ik leef nog altijd met dat wrang gevoel van het WK in Frankrijk, waar we het daar misschien wel hebben laten liggen. We hebben veel spelers in die dertig of ouder zijn - zeker achterin. Kompany is onverwacht gestopt. Ik vraag me af: welke richting gaan we straks uit. Er staan nu enkele jonge gasten te trappelen. Dat windt me wel op.”

Lukaku blikte ook terug op zijn periode bij Manchester United. Bij Inter voelt de Rode Duivel zich weer helemaal in zijn sas. “In het voetbal gebeuren er rare dingen, maar voor mij is het iets dat je aan de volgende generatie spelers zal moeten uitleggen: dat je de volledige controle over je bestemming moet hebben. Zorg ervoor dat als je ergens heen gaat, elk stukje van de puzzel klopt. Weet je wat ik bedoel?”, besluit Lukaku.