Anderlecht lijkt klaar voor Club Brugge: Ik ben voor niemand bang

Anderlecht lijkt klaar voor Club Brugge: "Ik ben voor niemand bang"

02-10-2020 08:45
62

Komende zondag staat de kraker tussen Club Brugge en RSC Anderlecht op het programma. Albert Sambi Lokonga kijkt alvast uit om zich met zijn team te meten tegen de landskampioen. Al heeft de Anderlecht-middenvelder allesbehalve schrik van de Bruggelingen.

Sambi Lokonga kijkt enorm uit naar de topper tegen Club Brugge. "De match kan niet snel genoeg beginnen. We bekijken het ook niet als een allesbepalende wedstrijd. Als we winnen, zal iedereen zeggen dat Anderlecht kan meedoen voor de titel. Als we verliezen, zal men zeggen dat we niet klaar zijn. Daar moet je doorheen kijken", vertelt de Anderlecht-middenvelder in Het Nieuwsblad.

"Zij hebben uiteraard meer metier. Vergelijk eens hun aantal profmatchen met die van ons. Zo zijn Vormer en Vanaken heel clevere spelers. Ze maken slimme foutjes en bespelen de ref. Misschien zullen ze onze jonge ploeg proberen te intimideren, maar dat zal niet pakken. Toch niet bij mij. Ik heb respect voor die mannen, maar ik ben voor niemand bang. Club Brugge heeft wel meer ervaring, maar niet meer talent", besluit Sambi Lokonga.