Grote namen op komst bij Antwerp? We zullen nog mooie versterkingen aanbrengen

Grote namen op komst bij Antwerp? "We zullen nog mooie versterkingen aanbrengen"

02-10-2020 07:00
4

Royal Antwerp FC begon dan wel matig aan het nieuwe seizoen, toch is de club met het stamnummer één bijzonder ambitieus. Voorzitter Paul Gheysens wil Antwerp verder uitbouwen tot een stabiele topclub. Om sportief te kunnen concurreren, zitten er nog enkele transfers in de pijplijn.

Donderdagavond kondigde Antwerp de transfer van Cristian Benavente aan, maar daar zal het niet bij blijven. "We zullen nog een paar mooie versterkingen aanbrengen. De trainer zal de bouwstenen hebben om een goede ploeg te maken en Ivan krijgt de tijd om iets op te bouwen", steekt voorzitter Gheysens van wal in Het Laatste Nieuws.

Vrijdagmiddag kent Antwerp haar tegenstanders in de Europa League, al kent Gheysens de mogelijke tegenstanders nog niet echt. "Je moet mij excuseren, maar ik heb nog niet kunnen bekijken tegen wie we allemaal kunnen spelen. Altijd maar aan het werk, hé. Maar nu ik erover nadenk, AS Roma zou wel mooi zijn. (herhaalt het nog eens) AS Roma. Wie wil daar nu niet tegen spelen?", besluit hij.