Sporting Charleroi kan niet stunten tegen Lech Poznan in de Europa League

Sporting Charleroi kan niet stunten tegen Lech Poznan in de Europa League

Gepubliceerd: donderdag 1 oktober 2020 om 20:52do 01-10-2020 om 20:52

Laatste update: donderdag 1 oktober 2020 om 20:57do 01-10-2020 om 20:57

Sporting Charleroi is er niet in geslaagd voor het eerst in zijn geschiedenis de groepsfase van de Europa League te bereiken. De ploeg van Karim Belhocine verloor op eigen veld met 1-2 van Lech Poznan.

De eerst helft verliep dramatisch voor de thuisploeg. Charleroi ging rusten met een dubbele achterstand. Lech Poznan kwam met een gelukje op voosprong toen Dani Ramirez scoorde met een afgeweken schot. Amper één minuten later kon Gholizadeh gelijkmaken, maar zijn kopbal stuitte op de paal.

Dat zou Charleroi zuur opbreken, want kort voor de pauze verdubbelde Poznan de score via Puchacz, na balverlies van Ilaimaharitra. Na de rust kreeg Rezaei al snel een uitstekende kans op de aansluitingstreffer, maar hij schoot een strafschop binnen het bereik van de Poolse doelman Bednarek.

Charleroi bleef proberen en scoorde even later toch het doelpunt van de hoop: Fall draaide snel om zijn as en pegelde de 1-2 binnen. Na de rode kaart voor Šatka leek Charleroi nog aanspraak te kunnen maken op de gelijkmaker, maar Rezaei, Dessoleil en Henen konden niet meer scoren.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws