Westerlo heeft nog altijd acht coronagevallen en moet opnieuw match uitstellen

Westerlo heeft nog altijd acht coronagevallen en moet opnieuw match uitstellen

Gepubliceerd: donderdag 1 oktober 2020 om 19:50do 01-10-2020 om 19:50

Laatste update: donderdag 1 oktober 2020 om 19:53do 01-10-2020 om 19:53

De wedstrijd tussen Westerlo en RWDM van komende zaterdag in de 1B Pro League wordt opnieuw uitgesteld. Na een nieuwe reeks coronatests zijn er immers nog altijd acht positieve gevallen bij Westerlo. 

Eerder werden de wedstrijden van de Kemphanen tegen Deinze en Club NXT al uitgesteld omwille van de vele coronabesmettingen. Vier spelers van Westerlo hebben ondertussen wel negatief getest. "De beslissing om met heel KVC Westerlo in quarantaine te gaan heeft zo een positief effect gehad aangezien uit de testing van gisteren geen nieuwe positieve gevallen meer bij spelers en/of medewerkers te vermelden waren", liet de club weten via de website.

"We zijn als club hoopvol dat de bekerwedstrijd zondag 11 oktober tegen RC Hades wel kan plaatsvinden. Na 2 uitgestelde thuiswedstrijden kijken we ernaar uit onze supporters opnieuw te mogen begroeten. Om jullie te bedanken heeft onze club alles in het werk gesteld om alle abonnees gratis toegang te verschaffen voor de bekerwedstrijd. Dit is de eerste keer in veel jaren dat een bekerwedstrijd gratis zal kunnen worden bijgewoond door abonnees."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws