UPDATE: Leko plaatste Lamkel Zé terug in de selectie bij Antwerp

UPDATE: Leko plaatste Lamkel Zé terug in de selectie bij Antwerp

Gepubliceerd: donderdag 1 oktober 2020 om 21:57do 01-10-2020 om 21:57

Didier Lamkel Zé zit opnieuw in de selectie van Royal Antwerp FC. Coach Ivan Leko heeft de Kameroener opgenomen in de kern voor de wedstrijd tegen KV Mechelen.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. Antwerp kampt momenteel met verschillende geblesseerde spelers, vooral op de flank. Voor de match tegen Mechelen moet ook Simen Juklerød afhaken. De flankspeler is niet voldoende fit. Ook doelman Beiranvand, Buta, Rodrigues, Boya, Coopman, De Sart en Benson zijn er niet bij. 

Daardoor moest Leko teruggrijpen naar Lamkel Zé. De rebelse aanvaller zat de voorbije weken niet meer in de selectie bij Antwerp. Ook de jonge Dragan Lausberg krijgt een plaatsje in de 18-koppige selectie. Ritchie De Laet is fit geraakt voor het duel, net als Bruny Nsimba.

Selectie: Butez, Matijas, De Laet, Seck, Batubinsika, Pius, Lausberg, B. Verstraete, De Pauw, Gerkens, Hongla, L. Verstraete, Haroun, Lamkel Zé, Refaelov, Miyoshi, Nsimba, Mbokani.

Update: Antwerp bevestigt nu ook dat Lamkel Zé in de selectie zit voor de partij tegen KV Mechelen. De kans dat hij echter ook een basisplek krijgt, is klein.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws