OFFICIEEL: Lommel heeft 'sterke linkervoet' Boussouf eindelijk beet

OFFICIEEL: Lommel heeft 'sterke linkervoet' Boussouf eindelijk beet

Gepubliceerd: donderdag 1 oktober 2020 om 17:41do 01-10-2020 om 17:41

Lommel SK gaat in zee met Ishak Talal Boussouf. Dat nieuws wilden de Limburgers eigenlijk twee maanden geleden al bekendmaken, maar de transfer bleef maar aanslepen. Nu is alles toch in kannen en kruiken geraakt.

Lommel meldt dan ook via de eigen website dat Boussouf haar nieuwste aanwinst is. De negentienjarige aanvallende middenvelder openbaarde zich het afgelopen seizoen als een interessante speler voor verschillende Europese clubs. In zijn thuisland Algerije presteerde hij namelijk uitstekend in dienst van ES Sétif.

Nochtans kwam Boussouf niet verder dan elf wedstrijden, mede door de corona-uitbraak uiteraard. Daarin leverde hij wel twee goals en twee assists af. Bovendien maakte hij grote sier met zijn 'sterke linkervoet', zoals Lommel het zelf omschrijft. Ook bij de nationale jeugdelftallen van Algerije viel de linkspoot op.

Nu ondertekende Boussouf een contract tot medio 2025 aan de Gestelsedijk, mede dankzij de invloed van moederclub Manchester City. De komende weken zal Lommel echter nog geen beroep kunnen doen op de nieuwkomer. Boussouf sukkelt namelijk nog met een blessure.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws