Ook de beloften hebben het vlaggen: duel tussen OH Leuven en Genk uitgesteld

Ook de beloften hebben het vlaggen: duel tussen OH Leuven en Genk uitgesteld

Gepubliceerd: donderdag 1 oktober 2020 om 17:16do 01-10-2020 om 17:16

Laatste update: donderdag 1 oktober 2020 om 17:26do 01-10-2020 om 17:26

Het coronavirus blijft voor een verstoord programma zorgen in het vaderlandse voetbal. Dat geldt niet alleen voor de wedstrijden in Eerste Klasse A en B, maar ook voor de beloftecompetities. Oud-Heverlee Leuven maakt donderdag melding van een uitgesteld duel.

Normaal gezien zouden de U21 van de Vlaams-Brabanders het vrijdagavond opnemen tegen hun leeftijdsgenoten van KRC Genk. Die wedstrijd gaat echter niet door, aangezien er in de Genkse spelersgroep een positieve coronatest is opgedoken, meldt OHL op de eigen website. Daardoor is het duel verschoven. OH Leuven en Genk zullen elkaar nu op maandag 19 oktober in de ogen kijken.

Zo krijgen steeds meer clubs te maken met de invloed van de pandemie. In 1A zijn voorlopig nog geen matchen uitgesteld, al zit bijvoorbeeld RSC Anderlecht verveeld met een half dozijn spelers in quarantaine. In 1B werd er wél al ingegrepen. Daar moest KVC Westerlo verschillende wedstrijden op de lange baan laten schuiven, omdat er meer dan zeven positieve gevallen opdoken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zal 1A volledig afgewerkt kunnen worden volgens jou?

(42 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws