OFFICIEEL: Sint-Truiden versterkt banden met Inter, met dank aan Vagiannidis

OFFICIEEL: Sint-Truiden versterkt banden met Inter, met dank aan Vagiannidis

Gepubliceerd: donderdag 1 oktober 2020 om 16:59do 01-10-2020 om 16:59

Sint-Truiden heeft haar slotspurt van de zomer(?)mercato ingeluid met de komst van een jonge Griek. George Vagiannidis komt de Limburgse rangen versterken. STVV heeft hem (tijdelijk) opgepikt bij Internazionale.

Op de officiële kanalen van de club staat te lezen dat de nieuwe aanwinst op huurbasis afzakt uit Milaan. Over een termijn wordt niet gesproken, maar meer dan waarschijnlijk betreft het een overeenkomst voor één seizoen. Een aankoopoptie lijkt onbestaande. Vagiannidis kan vooral uit de voeten als rechtsachter.

In die hoedanigheid vierde hij vorig seizoen zijn doorbraak bij jeugdliefde Panathinaikos. Midden februari mocht hij ruim een uur meevoetballen in het thuisduel met Panaitolikos (3-1). Daarin was de negentienjarige Vagiannidis meteen de grote held, dankzij een doelpunt en een assist.

Op een bekerduel na zou het daarbij blijven in Athene, want Inter besloot hem na de corona-onderbreking abrupt weg te kopen. Voor de Serie A is Vagiannidis echter nog te groen achter de oren. Daarom krijgt hij nu de kans om zich te bewijzen bij STVV.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws