Hairemans gaat op bezoek bij Antwerp: Zo veel mooie momenten

Hairemans gaat op bezoek bij Antwerp: "Zo veel mooie momenten"

Gepubliceerd: donderdag 1 oktober 2020 om 13:15do 01-10-2020 om 13:15

Geoffry Hairemans maakte afgelopen jaar de overstap van Antwerp naar KV Mechelen. Ook daar is hij echter geen onbetwiste basispion. Hairemans hoopt dat hij tegen 'zijn' Antwerp nog eens in de ploeg mag staan. 

Hairemans verdween in de laatste twee wedstrijden uit de ploeg. Hetzelfde geldt voor Nikola Storm. "Het is niet dat Nikola en ik het slecht deden, maar wanneer aanvallende spelers veel kansen missen, is het ­logisch dat de trainer iets anders probeert. Met een beetje meer ­efficiëntie stonden we wellicht nog in de ploeg. Of daar onderling over gesproken wordt? Dat gebeurt wel eens, maar daarom gaan Storm en ik de boel nog niet verzieken. Daarvoor is onze groep te sterk", geeft hij aan bij Gazet Van Antwerpen.

Momenteel zijn het Engvall en Mrabti die hun plaats innemen. "Vorig ­seizoen moest ik voornamelijk ­tegen Kaya opboksen. Nu is de concurrentie voorin een stuk ­groter. Ach, in een kern met ­dertig man is het niet onlogisch dat je al eens op de bank belandt. De rollen kunnen later in het ­seizoen weer omgedraaid zijn. Ik mag niet klagen over mijn vijf ­basisplaatsen en twee inval­beurten."

De verplaatsing naar Antwerp is sowieso een speciale wedstrijd voor Hairemans. "De Bosuil van bij de aftrap betreden, zou geweldig zijn, daar ga ik niet over liegen. Ik heb er zo veel mooie momenten beleefd. Een match op ­Antwerp blijft thuiskomen, maar met KV Mechelen willen we vooral op ons elan doorgaan. De zege tegen Sint-Truiden was belangrijk voor de kopkes. Een bevestiging dat we helemaal niet slecht bezig zijn. Tegen Antwerp, dat er niet super voor staat, zit er wel iets in."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Hairemans spelen tegen Antwerp?

(101 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws