OFFICIEEL: KV Kortrijk doet gouden zaak en krijgt miljoenen voor Moffi

OFFICIEEL: KV Kortrijk doet gouden zaak en krijgt miljoenen voor Moffi

Gepubliceerd: donderdag 1 oktober 2020 om 10:01do 01-10-2020 om 10:01

Laatste update: donderdag 1 oktober 2020 om 10:04do 01-10-2020 om 10:04

Het Franse Lorient heeft de komst van Terem Moffi bekendgemaakt. De aanvaller maakt zo een droomtransfer en KV Kortrijk incasseert miljoenen. Het zou om een deal van acht miljoen euro gaan plus bonussen en procenten op een eventuele doorverkoop.

De transfer zat er al een tijdje aan te komen, maar is nu officieel. De deal liet op zich wachten door de ongewikkelde constructie met bonussen en een percentage op een eventuele doorverkoop. De algemeen directeur van Lorient werd afgelopen weekend ook vervangen.

KV Kortrijk plukte Moffi voor een prikje weg in Litouwen en verdient nu aldus een veelvoud aan de spits. De goaltjesdief speelde amper negen wedstrijden in het Guldensporenstadion, maar dat was genoeg voor Lorient om miljoenen op tafel te leggen.

Vervanger?
Het geld zal niet meteen gebruikt worden om een vervanger aan te trekken. “Het geld komt in de eerste plaats van pas om een seizoen met amper toeschouwers te overbruggen”, zegt algemeen manager Matthias Leterme aan Het Laatste Nieuws.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Denk jij dat Moffi zal slagen bij Lorient?

(204 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws