Dauda is ongelukkig: ‘Anderlecht laat hem niet naar Mallorca gaan’

Dauda is ongelukkig: ‘Anderlecht laat hem niet naar Mallorca gaan’

01-10-2020 08:26 Laatste update: 03-10-2020 09:45
18

Het Nieuwsblad meldt dat het Spaanse Mallorca Dauda Mohamed definitief wil overnemen van RSC Anderlecht. De 21-jarige aanvaller werd afgelopen jaar al uitgeleend aan Esbjerg.

Ook Landry Dimata wordt in verband gebracht met een vertrek, maar het ziet er naar uit dat de geïnteresseerde clubs de gevraagde vraagprijs niet op tafel wil leggen. Nu komt Mallorca op de proppen voor Dauda. Bij Anderlecht wachten ze echter nog even af.

‘De spits heeft daar wel oren naar, want Mallorca wil strijden voor de promotie naar de Primera Division. Bij Anderlecht wachten ze nog even af. Als Landry Dimata eventueel nog zou vertrekken, is het misschien beter om Dauda te houden als derde spits’, klinkt het.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat Mohamed Dauda dan toch niet naar Mallorca zal trekken. ‘Mohamed Dauda (21) is ongelukkig is omdat hij niet naar Mallorca mag ondanks een bod van 700.000 euro inclusief bonussen’, klinkt het. Aanvallend kan paars-wit nog vertrekkers verwachten met Landry Dimata an Francis Amuzu die nadrukkelijk worden genoemd met een transfer.