Poznan-coach vol vertrouwen tegen Charleroi: “Komen om te winnen”

Poznan-coach vol vertrouwen tegen Charleroi: “Komen om te winnen”

Gepubliceerd: donderdag 1 oktober 2020 om 09:12do 01-10-2020 om 09:12

Sporting Charleroi moet een laatste horde voor de groepsfase van de Europa League overleven en die horde heet Lech Poznan. Coach Dariusz Zuraw sprak over het Europees duel en het vertrouwen is groot bij de Polen.

In de vorige ronde won Poznan met 0-5 van Limassol. “Ik ben blij dat we hier staan, nadat we een hele weg hebben afgelegd in de voorrondes. We hadden niet verwacht dat we 0-5 zouden winnen in Limassol. We zijn hier natuurlijk om deze wedstrijd te winnen. Alles wordt morgen beslist, ons parcours geeft ons vertrouwen”, citeert Het Laatste Nieuws hoofdtrainer Zuraw.

In de Poolse competitie staat Poznan met vijf punten uit vier wedstrijden op een teleurstellende tiende plaats. Poznan moest afgelopen speeldag niet in actie in komen in het kader van Europees voetbal. “We hebben ons optimaal kunnen voorbereiden. Voor onze analyse hebben we wedstrijdbeelden van de tegenstander bekeken. We moeten hen respecteren, al concentreren we ons vooral op onszelf.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws