Standard en Montanier krabbelen terug: “Hadden toch liever Reims gehad”

Standard en Montanier krabbelen terug: “Hadden toch liever Reims gehad”

Gepubliceerd: donderdag 1 oktober 2020 om 08:44do 01-10-2020 om 08:44

Standard Luik neemt het in de voorronde van de Europa League op tegen het redelijk onbekende Fehervar. Op voorhand zei coach Philippe Montanier liefst Stade Reims te ontlopen, maar de Fransman komt terug op zijn woorden.

“Ik had op voorhand gezegd liever niet tegen Reims zou spelen, maar na dat duel zeg ik dat liever toch tegen Reims had gespeeld”, citeert Het Laatste Nieuws Montanier. “Fehérvár heeft zich logisch geplaatst. Ik zag een ervaren ploeg met veel techniek en dynamiek. Ik schat de ploeg hoger in dan onze vorige tegenstander Vojvodina.”

Fehérvár is geen bekende, maar dat is relatief. “Zij die het Europese voetbal volgen, weten dat het om het oude Videoton gaat. En die ploeg heeft in het verleden wel vaker Europees gestunt.” Montanier informeerde zich al bij Reims-collega David Guion. “We hebben lang van gedachten gewisseld. Tegen Reims speelde Fehérvar in een 5-4-1. Het is geen ploeg die zich voor het doel parkeert, ze kunnen wel razendsnel uitbreken.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Heeft Montanier hier gelijk?

(76 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws