De Witte na mislopen Champions League: “KAA Gent is daar financieel op voorbereid”

De Witte na mislopen Champions League: “KAA Gent is daar financieel op voorbereid”

Gepubliceerd: donderdag 1 oktober 2020 om 10:44do 01-10-2020 om 10:44

KAA Gent ging de boot in tegen Dynamo Kiev in de voorronde van de Champions League. De Buffalo’s plaatsten zich zo wel voor de groepsfase van de Europa League. Ivan De Witte laat zich tegenover Het Laatste Nieuws uit over de situatie.

KAA Gent zit in een moeilijke periode, maar kan dat aan volgens De Witte. “Vorig jaar hebben we in die competitie enkele fantastische wedstrijden gespeeld. We overwinterden ook. Laat ons dus niet overdrijven, het is niet zo dat Gent geen waarde meer heeft. We gaan door een moeilijke periode, maar daar is een spreekwoord voor. When the sea is calm, all sailors are good.”

De Buffalo’s staan financieel sterk. Het mislopen van de Champions League zal niet veel invloed hebben op het reilen en zeilen van de club. “We moeten nu bewijzen dat we ook door een woeligere zee kunnen varen. Het gaat in de Europa League inderdaad om minder centen, maar daar zijn we financieel goed op voorbereid. We kunnen het jaar veilig doorstaan, dat is al een prestatie op zich in deze coronatijden.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws