Hazard blijft pech kennen bij Real Madrid: “Dacht dat het een grap was”

Hazard blijft pech kennen bij Real Madrid: “Dacht dat het een grap was”

Gepubliceerd: donderdag 1 oktober 2020 om 08:01do 01-10-2020 om 08:01

Eden Hazard heeft kampt weer met een spierblessure bij Real Madrid. Analisten Marc Degryse en Jan Mulder zien een vicieuze cirkel bij de Rode Duivel.

Mulder ziet dat Hazard ritme mist “Ik dacht dat ze een grap maakten. Dat is toch wel veel pech. Maar niet geheel onverwacht. Als je in die reeks zit en lang niet speelt, dan pas je je ritme een beetje aan door die enkelblessure. En dan krijg je dit soort spierblessure”, citeert Het Laatste Nieuws.

Degryse denkt dat dit Hazard kan demoraliseren. “Straks wordt hij 30 en hij was er vroeg bij op zijn 16de. Hij heeft er al 13 tot 14 seizoenen opzitten.  Mentaal is hij een vrolijke jongen. Hij relativeert wel, maar net op een moment dat hij weer een beetje vrolijk zou worden krijg hij weer een patat.”

Hazard miste al veel van vorig seizoen en dreigt weer dezelfde weg op te gaan. “Nu is hij ineens weer drie tot vier weken out en dan volgt het herstel van die spierblessure. Hij moet nog op conditie komen, opnieuw wedstrijdritme opdoen en dan zijn we al snel weer aan het einde van het jaar”, aldus Degryse.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws