OFFICIEEL: Antwerp haalt Ampomah terug naar de Belgische velden

OFFICIEEL: Antwerp haalt Ampomah terug naar de Belgische velden

01-10-2020 07:00 Laatste update: 05-10-2020 21:29
20

Royal Antwerp Football Club lijkt wakker te schieten op de transfermarkt. Christian Benavente (ex-Charleroi) is bijna binnen en nu wordt ook Nana Ampomah genoemd bij The Great Old.

De Peruviaan Benavente is aldus niet de enige (top)transfer waar Antwerp mee bezig is. Ook Ampomah van het Duitse Fortuna Dusseldorf staat nadrukkelijk in beeld. De Ghanees wil vertrekken bij de Duitsers na de degradatie naar de tweede klasse.

‘Hij heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar de Great Old en de kans bestaat dat er ondanks de hoge initiële vraagprijs van Fortuna – bijna 3 miljoen euro – nog een doorbraak in het dossier komt. Al bewandelt Antwerp ook nog andere pistes op zijn positie’, klinkt het bij Het Nieuwsblad.

Update: De transfer van Ampomah is in kannen en kruiken. De flankaanvaller wordt door Antwerp voor twee seizoenen gehuurd van Dusseldorf met aankoopoptie. Ampomah verlengt tegelijkertijd zijn contract bij zijn Duitse ploeg om dat mogelijk te maken. Dat meldt R Antwerp FC. Naar verluidt was Ampomah ook in beeld bij Club Brugge indien er een winger vertrok. Clement werkte in het verleden succesvol met hem samen bij Waasland-Beveren.