Aanvallend ingesteld Inter noteert vijfklapper met twee doelpunten van Lukaku

30-09-2020 20:02

Internazionale is na twee wedstrijden in de Serie A nog altijd zonder puntenverlies. De Milanezen zegevierden in een doelpuntrijk duel bij Benevento met 2-5 en dat was met name te danken aan Romelu Lukaku.

Met nieuwkomers Aleksandar Kolarov, Achraf Hakimi en Arturo Vidal in de ploeg kon Inter al na dertig seconden feestvieren. Een fraaie aanval werd binnengelopen door Romelu Lukaku, die daarmee na de gewonnen thuiswedstrijd tegen Fiorentina (4-3) ook in het tweede Serie A-duel van de nieuwe competitie alweer tot scoren kwam.

Nog voor rust gooiden de Nerazzurri het duel definitief in het slot. Via goals van Roberto Gagliardini, de tweede treffer van Lukaku en Achraf Hakimi had de ploeg van Antonio Conte al in de eerste helft het kwartet vol. De tegentreffer van Gianluca Caprari, die tussendoor de 1-3 aantekende, was er één voor de statistieken.

Het tweede bedrijf was een stuk minder interessant, maar toch vielen er nog twee doelpunten te noteren. Lautaro Martínez schoot zijn naam ook op het scoreformulier en Caprari wist ook nog een tweede goal te maken namens Benevento. Verder liet Inter het niet komen, waardoor het met zes punten uit twee duels foutloos blijft in de Serie A.