Vandenbempt na uitschakeling KAA Gent: “Ze moeten hun mindset resetten”

Vandenbempt na uitschakeling KAA Gent: “Ze moeten hun mindset resetten”

Gepubliceerd: woensdag 30 september 2020 om 17:45wo 30-09-2020 om 17:45

KAA Gent ging roemloos ten onder in de voorronde van de Champions League tegen Dynamo Kiev. Peter Vandenbempt analyseerde de uitschakeling en de doelen van de Buffalo’s.

"Het is eenvoudig voor KAA Gent. Ze moeten hun mindset resetten", begint Vandenbempt. "Voor Gent begint een nieuw seizoen. De uitschakeling voor de Champions League is logisch. Kiev gaf over twee matchen meer blijk van doortastendheid, kwaliteit en efficiëntie. Die uitschakeling was gisteren ook geen klap meer, die hadden ze na de heenmatch al gekregen”, citeert Sporza.

De Europa League wacht nu voor KAA Gent. "Gent gaat nu naar de Europa League, daar horen ze op deze manier meer thuis. Het moet toch een voldoende grote uitdaging zijn om gemotiveerd te blijven. Voor de competitie is het belangrijk dat Gent tussentijdse doelen begint te stellen, denk ik. Dat doen trainers wel vaker. Het eerste doel voor Gent moet nu niet de top vier zijn. Nee, het minimum is Play-Off II halen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Heeft Vandenbempt hier gelijk?

(61 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws