Montanier maakt selectie Standard bekend: ‘Hij is nog een twijfelgeval’

Montanier maakt selectie Standard bekend: ‘Hij is nog een twijfelgeval’

Gepubliceerd: woensdag 30 september 2020 om 17:28wo 30-09-2020 om 17:28

Standard Luik neemt het in de voorronde van de Europa League op tegen Fehérvár. Philippe Montanier heeft zijn selectie voor de Europese confrontatie bekendgemaakt. Tegenover Het Laatste Nieuws geeft de oefenmeester meer uitleg.

Obbi Oulare is geselecteerd, maar de aanvaller is nog een twijfelgeval. “We wachten morgen af of hij zich speelklaar voelt.” Montanier is niet snel meer onder de indruk na zijn periode bij Real Sociedad. “Toen speelde ik ook tegen Real Madrid of het Barcelona onder Pep Guardiola. In Spanje is het alsof je om de twee weken tegen een ploeg speelt van de Europa League of Champions League.”

De Rouches moeten nog één horde doorstaan om de groepsfase van de Europa League te bereiken. “Maar ik zag ook de tegenstanders van Standard in de twee vorige campagnes van de Europa League. Frankfurt, Arsenal, Sevilla… dat waren mooie affiches. De spelers hebben allemaal zin om dat opnieuw te beleven, maar we zijn er nog niet…”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws