Mazzu is ambitieus en wil naar 1A: “Niet om een persoonlijke comeback te maken”

Mazzu is ambitieus en wil naar 1A: “Niet om een persoonlijke comeback te maken”

Gepubliceerd: woensdag 30 september 2020 om 16:44wo 30-09-2020 om 16:44

Laatste update: woensdag 30 september 2020 om 16:44wo 30-09-2020 om 16:44

Felice Mazzu staat momenteel aan het roer bij Union. De 1B-club is ambitieus en wil zo snel mogelijk promoveren naar de Jupiler Pro League. Tegenover Het Nieuwsblad laat de oefenmeester zich uit over de ambities van de club.

“Pas als we honderd procent van de punten pakken, mogen we tevreden zijn”, begint Mazzu. “Ik wil aan iets bouwen op lange termijn. Een trainer die meteen succes boekt, heeft meer kans dat het rustig zal blijven bij de club in de jaren die volgen. Daarvoor zijn structuur en organisatie nodig. Ik heb weinig zin om over Charleroi te praten, maar de club is er het beste voorbeeld van.”

“Lange tijd zakten daar veel dingen richting afgrond. Nu is het een stabiele club, met jaar na jaar dezelfde spelers en dezelfde filosofie. Het doel is om te stijgen, maar ik ben hier niet om een persoonlijke comeback te maken.” Mazzu heeft echter maar een contract voor één jaar bij Union. “Dat is kort, maar beide partijen kunnen zo rustig en vrij nadenken als het doel niet wordt bereikt.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws