Zidane reageert na nieuwe blessure Hazard: “Bleek toch serieuzer te zijn”

Zidane reageert na nieuwe blessure Hazard: “Bleek toch serieuzer te zijn”

30-09-2020 14:26 Laatste update: 01-10-2020 14:45
32

Eden Hazard moet een nieuwe tegenslag verwerken. De buitenspeler werd geselecteerd voor de wedstrijd tegen Valladolid, maar zijn rentree moet worden uitgesteld. Dat laat de Koninklijke op de webstek weten.

‘Na de tests die vandaag zijn uitgevoerd op Eden Hazard door Real Madrid Medical Services is bij hem een spierblessure in zijn rechterbeen vastgesteld’, klinkt het. De rentree van Hazard zal aldus nog even op zich laten wachten. Het dribbelwonder kampt sinds zijn transfer van Chelsea met blessures.

Hazard is ook door bondscoach Roberto Martinez geselecteerd voor de Rode Duivels. Het is nog maar de vraag hij daadwerkelijk zal aansluiten bij de groep na de nieuwe spierblessure. Coach Zinedine Zidane wilde Hazard heel rustig brengen, maar de winger lijkt nu weer stil te staan in zijn herstel.

Update: Coach Zinedine Zidane heeft gereageerde na de nieuwe blessure van Eden Hazard bij Real Madrid. De blessure heeft niets te maken met zijn enkel. “Eden is geïrriteerd, want hij voelde zich best goed. Hoe lang hij buiten strijd gaat zijn, weet ik nog niet. Hij liep op training een blessure op die op een contractuur leek, maar uiteindelijk blijkt het toch serieuzer te zijn. Ik denk dat we hem 3 à 4 weken zullen moeten missen", citeert Het Nieuwsblad.