De Witte laat zich uit over toekomst De Decker: “Vooral kijken naar de spelers”

De Witte laat zich uit over toekomst De Decker: “Vooral kijken naar de spelers”

30-09-2020 16:13
1

Wim De Decker staat momenteel aan het roer bij KAA Gent, maar de resultaten bij de Buffalo’s blijven uit. Voorzitter Ivan De Witte laat zich tegenover Het Laatste Nieuws uit over de toekomst van De Decker.

De Decker krijgt het vertrouwen. “Ik denk dat wij er goed aan doen om vertrouwen te geven aan onze trainer. De man is jong en is nog maar net in fucntie. Ik denk dat we het nu niet bij de trainer moeten zoeken en dat we vooral moeten kijken naar hoe de spelers reageren. Ik wil er ook op drukken dat de vele blessures bij basisspelers een dreun zijn. Spelers als Kums, Odjidja en Chakvetadze tegelijk moeten missen, dat is een geldig excuus in deze. Ik kijk uit naar hun terugkomst.”

De Witte was niet aanwezig in Kiev. “Eerst en vooral wil ik zeggen dat ik niet naar Kiev ben afgezakt door de genomen voorzorgsmaatregelen omtrent corona. Er is geen andere interpretatie nodig. We hebben met het bestuur beslist om een kleine delegatie naar Oekraïne te sturen om alle besmettingsgevaar te vermijden. Uiteraard heb ik de match thuis met even veel aandacht gevolgd. Misschien nog met meer aandacht. Je bent dan toch meer gepakt door de intensiteit en de spanning die zo’n wedstrijd met zich meebrengt.”

No Poll