Hazard kan nog afhaken bij Rode Duivels: “De laatste stap in zijn herstel”

Hazard kan nog afhaken bij Rode Duivels: “De laatste stap in zijn herstel”

Gepubliceerd: woensdag 30 september 2020 om 14:00wo 30-09-2020 om 14:00

Eden Hazard is door bondscoach Roberto Martinez opgenomen in de 33-koppige selectie van de Rode Duivels, maar het is nog niet zeker of hij zal aansluiten bij de groep. Bondscoach Roberto Martinez geeft tegenover Het Laatste Nieuws meer informatie.

Het herstel van de aanvoerder van de Rode Duivels gaat goed volgens Martinez. “Het nieuws is positief geweest, de voorbije twee weken. Er is goed gewerkt en nu verwachten we dat Eden de laatste stap in zijn herstel zal zetten. Als hij betrokken kan zijn bij de matchen van Real van vanavond en zondag, zal hij ook naar de nationale ploeg komen. Als hij om een bepaalde reden die matchen niet kan spelen, zal hij individueel blijven werken bij Real.”

Hazard is alvast geselecteerd door Zinedine Zidane voor de volgende competitiewedstrijd van Real Madrid. Vanavond neemt De Koninklijke het op tegen Valladolid. Het is nog maar de vraag of Hazard in actie zal komen. De buitenspeler kampt al een tijdje met een slepende enkelblessure. De Rode Duivel heeft geen pijn meer, maar Zidane liet al weten zijn sterkspeler rustig te gaan brengen bij Real Madrid.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws