OFFICIEEL: Barkley maakt stap in Premier League en verlaat Chelsea op huurbasis

OFFICIEEL: Barkley maakt stap in Premier League en verlaat Chelsea op huurbasis

Gepubliceerd: woensdag 30 september 2020 om 12:37wo 30-09-2020 om 12:37

Ross Barkley speelt dit seizoen op huurbasis voor Aston Villa. De middenvelder mocht vertrekken bij Chelsea, aangezien de concurrentie op het middenveld bij The Blues groot is. Bij Aston Villa wordt hij een ploegmaat van Björn Engels. 

Aston Villa en Chelsea maken de huurdeal woensdagochtend via officiële kanalen bekend. Dean Smith, de trainer van Aston Villa, is blij met de komst van de ervaren middenvelder. "Het vastleggen van een speler met de kwaliteiten van Ross is een echte transfercoup voor onze club. Ik ben er zeker van dat hij hier gaat excelleren en ons team gaat verbeteren", laat Smith weten.

Barkley maakte in januari 2018 de overstap van Everton naar Chelsea en kwam tot op heden 86 keer in actie voor The Blues in alle competities. Hierin wist hij het net elf keer te vinden. Barkley, nog steeds 'maar 26 jaar oud', kwam 33 keer in actie voor Engeland.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws