UPDATE: ‘Anderlecht vindt Turks bod op Dimata (nog) niet hoog genoeg’

UPDATE: ‘Anderlecht vindt Turks bod op Dimata (nog) niet hoog genoeg’

Gepubliceerd: woensdag 30 september 2020 om 11:45wo 30-09-2020 om 11:45

Laatste update: woensdag 30 september 2020 om 14:11wo 30-09-2020 om 14:11

De kans dat Nany Dimata RSC Anderlecht deze transferperiode nog verlaat, is weer wat groter geworden. Paars-wit zou een bod van circa vier miljoen euro van Trabzonspor hebben aanvaard.

Het is de Waalse journalist Sasha Tavolieri die het nieuws naar buiten brengt. De bal ligt nu in het kamp van Dimata. De aanvaller voelt zich immers nog altijd goed bij Anderlecht. Dimata denkt nu na over een eventueel vertrek.

Eerder aanvaardde Anderlecht al een bod van vijf miljoen euro op Dimata. Dat kwam toen van het Franse Dijon. Anderlecht ging akkoord met een transfer, maar Dimata zelf besloot in Brussel te blijven. Het is nu afwachten of Trabzonspor hem wel kan overtuigen tot een overgang.

Bij Anderlecht heeft Dimata nog een contract tot 2023. De voorbije wedstrijden gaf Vincent Kompany in de punt van de aanval Lukas Nmecha een kans. Met Antoine Colassin heeft paars-wit ook nog een andere optie in de spits.

Update: Journalist Sacha Tavolieri is met een update gekomen over het bod van Trabzonspor op Dimata. Het zou niet om vier miljoen euro gaan en Anderlecht heeft aldus nog niets geaccepteerd.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Zou jij Dimata voor vier miljoen euro laten gaan?

(389 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws