Nog meer goed nieuws voor Samoise, na debuut nu ook contractverlenging bij Gent

Nog meer goed nieuws voor Samoise, na debuut nu ook contractverlenging bij Gent

Gepubliceerd: woensdag 30 september 2020 om 11:30wo 30-09-2020 om 11:30

Matisse Samoise heeft zijn contract bij KAA Gent verlengd. De Buffalo's laten weten dat de middenvelder zijn huidige verbintenis met twee jaar verlengde plus een optie voor nog één seizoen. Dinsdag debuteerde Samoise in de hoofdmacht van de Buffalo's. 

Samoise is een echt jeugdproduct van KAA Gent. De achttienjarige middenvelder doorliep alle jeugdreeksen van de club en groeide op in de schaduw van het vroegere Ottenstadion. Deze zomer haalde Jess Thorup hem bij de A-kern. In de voorbereiding wist hij in een oefenmatch tegen Club Brugge de winnende treffer te scoren.

Dinsdag maakte Samaise zijn officieel debuut in de A-ploeg van Gent. Tegen Dynamo Kiev in de laatste voorronde van de Champions League mocht hij van Wim De Decker een kwartier opdraven. 

Sports Manager Tim Matthys over het Gentse jeugdproduct: "Matisse is een jonge speler die op basis van wilskracht en kwaliteit zijn plek heeft afgedwongen. We voelen dat hij klaar is voor de volgende stap in zijn carrière." Samoise zal vanaf nu op regelmatige basis aansluiten bij de A-kern om zich zo verder te ontwikkelen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws