Toch nog één gelukkige speler bij KAA Gent: Ik had dit niet verwacht

Toch nog één gelukkige speler bij KAA Gent: "Ik had dit niet verwacht"

Gepubliceerd: woensdag 30 september 2020 om 10:00wo 30-09-2020 om 10:00

Laatste update: woensdag 30 september 2020 om 10:23wo 30-09-2020 om 10:23

KAA Gent kon dinsdag niet stunten in Kiev. Het verloor ook de terugwedstrijd tegen Dinamo en mag dus niet naar de Champions League. Voor Matisse Samoise (18) was het toch een bijzondere avond. 

"Het is tof om op dat niveau je debuut te maken, alleen is het jammer dat we verliezen met 3-0", aldus de jonge middenvelder. "Langs de andere kant moet ik er ook een beetje van kunnen genieten omdat het de allereerste keer is dat ik bij de grote jongens mag meedoen. Ik was eigenlijk alleen maar blij en wilde zo snel mogelijk op het plein komen. Ik heb van heel deze reis genoten."

Samoise kon zich ook meteen laten zien. "Ik deed een paar goede acties. In het begin had ik een beetje stress, maar eenmaal op het veld was dat meteen weg. Ik had niet verwacht dat ik speelminuten zou krijgen. Ik was gewoon al blij dat ik mee mocht naar Oekraïne en zo veel kan leren van de jongens. Dit seizoen moet ik veel bijleren. Dat moet hier lukken bij van de besten van België. Het was zo'n dag dat de bal er niet in wilde voor ons, we hadden zeker een paar keer moeten scoren."

Zondag moet KAA Gent opnieuw spelen. In de eigen Ghelamco Arena ontvangt het dan Beerschot. Krijgt Samoise dan opnieuw zijn kans?

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wint KAA Gent zondag van Beerschot?

Ja
37%
Nee
63%
(237 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws