OFFICIEEL: Afscheid bij Anderlecht na 15 jaar: Ik heb veel te danken aan hen

OFFICIEEL: Afscheid bij Anderlecht na 15 jaar: "Ik heb veel te danken aan hen"

Gepubliceerd: woensdag 30 september 2020 om 09:27wo 30-09-2020 om 09:27

Laatste update: woensdag 30 september 2020 om 09:33wo 30-09-2020 om 09:33

Bij RSC Anderlecht valt er opnieuw een vertrekker te melden. Bert Van der Auwera was vijftien jaar lang aan de slag bij de Brusselaars, maar de huidige General Counsel heeft zelf beslist om Anderlecht in te ruilen voor een nieuw avontuur.

Dat kondigde Van der Auwera zelf aan via zijn Twitter-account. "Ik heb enorm veel te danken aan RSCA en heb hier de meest fantastische momenten beleefd. Op een bepaald moment begint het echter te kriebelen om een nieuw avontuur aan te gaan. Ik zal altijd veel liefde voor deze club, haar medewerkers en fans blijven voelen en het stadion zal altijd mijn thuis zijn", klinkt het.

Anderlecht-CEO Karel Van Eetvelt spreekt zijn dankbaarheid uit voor zijn werk. "De hele paars-witte familie dankt Bert voor zijn vele jaren van inzet en liefde voor de club. Als echte ancien heeft hij op talloze zaken zijn stempel gedrukt en we zijn ervan overtuigd dat hij een fervent ambassadeur van RSCA zal blijven. Ik heb in mijn carrière veel ondernemers gezien en weet dat eens die goesting opborrelt, die niet meer te stoppen is. We wensen hem alle succes toe."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws