Messi vraagt om begrip van fans: 'Ik heb dit allemaal gedaan voor de club'

Messi vraagt om begrip van fans: 'Ik heb dit allemaal gedaan voor de club'

Gepubliceerd: woensdag 30 september 2020 om 08:28wo 30-09-2020 om 08:28

Lionel Messi heeft in een interview in SPORT opgeroepen tot eenheid bij FC Barcelona. De aanvoerder wil alle problemen voor nu achter zich laten.

Messi eiste deze zomer een transfervrij vertrek bij Barça, maar president Josep Maria Bartomeu stak daar een stokje voor. Nu wil de superster zich richten op het nieuwe seizoen, tot zijn spijt zonder zijn maatje Luis Suárez. "Na zoveel onenigheid, wil ik een einde maken aan deze situatie", zegt Messi. "Alle Barça-fans moeten een eenheid vormen en erop rekenen dat het beste nog komt."

"Als ik fouten heb gemaakt, bestonden die fouten alleen om Barcelona beter en sterker te maken. Alleen met passie en enthousiasme kunnen we onze doelen bereiken. Altijd een eenheid vormen, met de neuzen dezelfde kant op. Ik wil een boodschap naar alle fans en Catalanen sturen. Als zij zich ooit geraakt voelen over iets wat ik heb gezegd en gedaan, weet dan dat ik het deed omdat ik denk dat dat het beste was voor de club", aldus Messi, die met Ronald Koeman als nieuwe trainer de eerste competitiewedstrijd met 4-0 won van Villarreal.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws